Friday, December 31, 2010

sweet end of 2010 \(^_^)/

baca title pun suda dapat agak kan?
hehehe :D

actually yesterday ada something happens.
v ols balik keje sangat penat.
then disebabkan benda kicik punyer hal..
die marah2.pas tu terus aku tersentap and senyap sampai sudah.

ok.memang kecik hati.
die suh aku benti kereta then die drive.
sumpah laju giler.err...
semua kereta die nak potong.
dalam hati aku *cepatla sampai umah*
hati berkecai dah ni... :(

then suddenly die belok kiri masuk kawasan masjid.
oh,maybe nak gi smayang maghrib dulu kot.
die dah turun kereta.dah dkat pintu masjid.
aku baru nak turun.pas tu dari jauh die tekan kunci.

solat2...pas tu rase tenang je hati dengar orang ngaji.
lama gak la aku duk dlm masjid.
malas nak pikir pasal die.

dah lama tu baru aku kluar..
pas tu tgk hp..dah ade misscall(tau plak miss aku ye :P) and ade msg gak.
die call,suh gi restoran yang dkat tasik tepi masjid tu.

jalan punya jalan. nampak dah orang besar. :D
tapi hati ni masih kecik.....
masuk2 je waiter2 tu cakap *SELAMAT DATANG!*
aku pon senyum je la....

die dah tunggu kat meja.
aku pon duduk ler...meja utk couple.btul2 tepi air..
memang cantik la environment die.
aku diam sejuta bahasa. haha

pas tu dah order air.waiter tu pergi.
dalam hati cakap mesti die dah order.
 pas tu die gi smoking sebab stress tgk aku yang senyap sepi.

tunggu lama giler order baru sampai..
tapi aku tade hati pun nak makan.
last2 die pujuk aku..
and say SORRY...
it's my fault.tamo gaduh2..
depan rezeki ni...

last2 aku pon bersuara.mmg salah die kot.
benda simple je.
die suh aku belok roundabout pukul3.
aku gi belok kul9...hahha
sebenarnye mase tu aku da penat so tak pikir ape.
dengan konpiden trus belok.
die hanginnnn la.trus suh benti tepi.

actually yang buat die jadi mcm tu die stress hari last keje utk tahun ni
macam2 jadi....so tu yang benda kecik jadi besar.

okeyh.abis situ.
skang pasal makan.tgh makan dengar band kat situ nyanyi..
semua pun lagu yang macam kena dgn kitorang.
pas tu kan yang best nye.
dorang datang nyanyi meja ke meja.

sampai kat meja kitorang,die mintak lagu jamal abdillah.
pastu orang tu nyanyi...
second song orang tu suh die pilih lagu utk tujukan kat aku.
die nk request lagu MAAFKAN KAMI
ala..yang p.ramlee tu. sengal je kan?

pastu tak sempat,then orang tu cadangkan lagu.
 KERANA WANITA
aku tak ingat sape nyanyi tapi aku suke lagu tu.
 
kerana wanita ingin dimengerti....
manjakan dia dengan kasih sayang...

aku tersenyum tersipu sipu ok.
hahaha...at last aku senyum gak la.
hilang semua rajuk di hati.

THANKS MY DEAR.
if you happens to read this,i just wanna say thanks for everything.
semoga perancangan kita dipermudahkan Allah.aminn :)

psttt kengkawan : nanti i wat tutorial utk uols ye...banyak giler request yang blom ditunaikan.nanti free i update semua sekali gus....asia bagus..eh,malaysia bagus menang AFF SUZUKI cup.bukan sizuka cup ye :P

7 comments:

zaty embong said...

hihi..sweet!

pEri hUtaN said...

ngat kn ang nk bertunang..ceit...hukhuk

Nona*maNis said...

jat..nnt suh aiman bwk mkn kat bangi..best!!

pikah...insyaAllah 2thn lg..hahah

Live LiFe..LoVe LiFe.. said...

hehehe..sgt sweet..heee...

Nona*maNis said...

heeee :)

sue. said...

hepi new year dear..

Nona*maNis said...

hepi new year su!