Saturday, December 4, 2010

craving for you.oh,not you..it's takoyaki :P

tonite really craving for takoyaki.
take note : bukan starving ye.
sebab dah makan ptg tadi.
(macam sengaja cakap ptg,sebab sebelum pukul8@maghrib adalah waktu terbaik untuk makan makanan berat..sebelum malam menjelma)
perhatian untuk orang yang plan untuk berdiet :

DONT SKIP YOUR MEAL.

or else

YOU WILL END UP GAINING YOUR WEIGHT.

benda macam ni nampak macam simple.
sebab semua orang nak result cepat.
ade yang sampai tak makan langsung.
padahal kalau kau berlapar,nanti kebulur kau pulun bagai nak rak.
sia-sia je....sila makan.tapi kurangkan kuantiti makanan tu.
agak2 biase makan nasi melimpah pinggan,makanlah suku pinggan aje.
takde la jadi tiga suku nanti.haha

okeyh.just kiddin'. :)

satu lagi tips sihat sila tiru okey.

kalau nak sangat makan,tak dapat,tengok picca pon jadi la.
macam cik nona manis neh.ngee~

jom usha tako baekkk punyer!
*tq mr.google*

manyaknyeee...

camni la buat...kena pi jepon blaja.kalau xleh masak je sambil pakai sliper jepon.
ish..xpenah plak nampak sotong terkeluar gitu.
 kat jusco ade Tako Tao tau.hehe
dulu masa undergrade,bleh dikatakan tiap sem makan.
 *rindunyer saat-saat tu!!  T_T 
 haaa...camni la rupe tako tao queensbay mall tu!
nyummmyyyahh!
sO wHO's HUNGRy???
sila la blanje saya! sila la.sila la. heee :D
 

btw,jom tgk ni ade takoyaki yang sangat comey.auww :)

uish.die makan pendrive,
mungkin keciwa tade org nak makan die. :P

maskot takoyaki.comei ah hold pan utk masak tu.

ohlalala.hanging on my phone. :P

adaptor.camni pun bleh.
sangat canggihmanggihmanggis. :)


ohdem.ilang mood nak makan. T_T

6 comments:

~ L.Y.A.N.A~ said...

kak emy pun rndu tako tao kat QB.. jusco ipoh xde..huhu.. myra sengal la tnjuk tako mlm2..hehehe.. naaakkkk

Nona*maNis said...

hehe...best kan yg kat qb tu!

nyummy :)

♥..cik_mas..♥ said...

sdap nye tako tao...!! :)

Nona*maNis said...

btul tu! jom mkn tako tao!

sharifah fateha syed idris shahbudin al haj said...

fav kite tako tao! slalu gi jj au2 nk mkn mende ni,sedapppppp

Nona*maNis said...

nnt bley g mkn same2..hehe :)