Monday, November 29, 2010

macam haremmmm...oppsss.

ok. actually aku bukan jenis yg suker menyumpah seranah ni
tapi aku bengang yang amat dgn MAXIS.yess.seriously bengang ok.

dah berapa hari ni keje tarik duit$$$$ orang jer...what the *&^%!
mane aku tak bengang baru je topup,kredit pun abis.

bukan tarik duit sebab aku berhutang ok.
tarik duit sebab SERVIS baru dorang kot.
ala...yang name HIDUP2 tu...
 pas tu ade lagi...U8Mag....errr..pekejadah la.

aku dah bukak dah.die lebey kurang macam muka buku je.
bley dikatakan social network yang baru maxis launch la kot.

tak kisah la nak launch pe pon..
tanye la customer dulu nak subscribe ke ape.
ni terus je tarik duit..3inggit,2inggit,3inggit,2inggit..
kalau orang xde duit 1sen pun berguna tau nak send message.
btul tak?


nasib la tak gune postpaid.(gud choice aku tukar prepaid!)
kalau tak,tak tau la servis pe lagi maxis buat.


actually..ape pun yang dorang buat..
servis pe pon yang korang jual..
mintak la comfirmation dr customer.
jgn suke hati jantung pisang korang je terus tarik duit.
bende2 macam ni yang aku bengang...rase nak call je maxis tu.

pas tu elok2 gune maxis.
skang rase nak tukar pakai line lain.
err...

p/s: jangan marah,nnt tak muda remaje.aiiissshhh.

6 comments:

Cau Toot said...

huhu.. sabor je lah cik nona oi..

erh2, nak tanya. camna nak cek bil maxis guna fon erh?

Nona*maNis said...

errr..min..mmg bengang kot.
kalau jadi kat ko,ko mrh x? :P

kalau aku xsilap..ko tgk hp ko ade x easyAccess..dlm 2 ade mymaxis..dlm die ade maxis bill.

if i'm not mistaken la.lol~ :D

~ L.Y.A.N.A~ said...

myra.. psl maxis slalu tarik $$$ org dah lme dah.. dulu pun slalu jd kat kak shila.. bru topup.. jap je tgk tgl bpe je padahal bkn guna sgt.. sabor je la..

Nona*maNis said...

tulah...geram i kak emy!

acapan said...

menatang haram $%^&# u8mag ni cner nak terminate eh,,,?

Nona*maNis said...

try ni..

send stop mg to 27730