Monday, October 11, 2010

congratulations =)


last week am going back hometown actually for his convo.

everything goes well.

except pinggang die sakit rite before convo.
menyebabkan die sedikit moody hari 2..
plus aku plak kne tahan kat luar dewan sbb xleh msuk..haha
tapi tak lama pas tu leh masuk gak.
sbb org jage pintu suh masuk.

sengal gak dorang 2..
alang2 bagi je la masuk awal tu kan..ape salahnye.hehe =p
tapi tak kisah je.
yang penting die hepi.
yelah..konvo die kot..
len la konvo aku.
cume aku nak complain..

sori to say that,U die xberapa manageable.
gerai2 makan kat tempat lain dari gerai barang2.
kesian parents nak kne jalan..jauh tau tak.
kot la yang dtg dari kl,tak makan semua lg.
trus masuk dewan.
keluar2 tmpt makan lak jauh.

suppose letak dalam 1 kawasan.
 so that senang cari..
and tau je la..
bile dah lapar,
kte memang cepat rase nak nek angin.. 
btol tak?btol kan..

kalau org muda takper la.
ni mak ayah.kesian tau.

pas tu tentatif program takde.
yang nk grade pon taktau ape.
dahla tgh saket..hehe
owh,byk lak complain.

tapi takpe..semua da settle.
parents die pun hepi mlm tu.
dorang gi makanmakan seafood.
jalanjalan tepi pantai TC..
homestay dkat dgn pantai.
kirenye end well jugak la.

btw.

CONGRATULATIONS ON YOUR CONVOCATION!

before konvo.

wani.my x-rumet mase matrik.
congrats jugak tau.
lamer giler tak jumpe.

Congrats to both of u.
and anyone yang graduate,congrats. :D

2 comments:

mrs aiman said...

biasalah myra,2nd majlis konvo yg bt kat ump,jat 1st batch buat kat ump..b4 dis bt kat dewan jubli.

tp sbrnya time konvo ni plg best nk jumpa mmber2 jer.seronok diorg hepi2+borak2 masa jumpa..teringt time jat grad,adush,rindu!

Nona*maNis said...

haha..btul 2 jat..
mse myra 2 mmg happening giler..
swonok xhengat tgkp gamba dgn kwn2..
sian gak kat farid.
mmg moody giler sbb pinggang die sakit rite b4 ktorg g ump mse konvo tu..
org nk tgkp gamba die xnk..